"Sieraden met een verhaal"

De kracht van sieraden werd mij duidelijk toen ik begon met het maken ervan. Sieraden zijn middelen van zelfexpressie en voegen kleur toe aan je leven. Daarnaast kan een sieraad ook nog emotionele waarde bevatten door symboliek of omdat je het van een bijzonder persoon hebt gekregen.

 

In een gesprek wordt duidelijk wat voor sieraad ik mag gaan maken en welk verhaal er bij hoort. Met deze informatie ga ik aan de slag om een sieraad te ontwerpen dat mooi aansluit bij de wensen van de klant. Hiervan maak ik een in kleur uitgewerkte tekening op ware grootte. Dit zorgt voor betere communicatie en vertrouwen. Daarna ga ik het sieraad vervaardigen, dit doe ik met veel precisie, zorg en aandacht. Het is iets prachtigs om een ander cadeau te doen en uiteraard ook om aan jezelf te geven.

Interesse in een sieraad op maat? Wil je al langer iets nieuws laten maken van die oude sieraden? Een bijzonder cadeau laten maken voor een dierbare? Of bijvoorbeeld een speciaal gedenksieraad? Op zoek naar een verlovingsring of trouwringen? Neem dan gerust contact met me op door het contactformulier in te vullen, of via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Oorringen oude trouwring 3 met logo.png
Vergulde hanger op maat met een versteend hout opaal cabochon. De steen heeft o.a. groene tinten.
20201230_121348.12.jpg